zwanger

ZWANGERSCHAP REPORTAGE

Er is een klein wondertje op komst! Het dragen van jullie kindje in je buik, is prachtig! Het feit dat je lijf in staat is om een kindje te dragen en te laten groeien, vind ik keer op keer een wonder!
In die 9 maanden komt er veel op je af en verandert er veel aan je lijf, van binnen en van buiten, waarbij je soms vergeet om daar bewust van te genieten. Tijdens een zwangerschapsreportage heb je de tijd om stil te staan bij deze speciale fase van je leven.
Het hebben van foto’s van deze bijzondere periode is heel fijn voor jezelf, maar ook leuk om later aan je kind te laten zien. Kijk, in die buik groeide jij!

Voor de fotoreportage spreken we af bij jou thuis, in je eigen omgeving of op een locatie waar je graag komt. Je hoeft niet bang te zijn dat het perse mooi weer moet zijn voor de reportage. Elk seizoen levert prachtige plaatjes op; tussen de fruitbloesems in de lente, met blote voeten op strand in de zomer, tussen de vallende bladeren in het bos in de herfst, of met een dikke sjaal om in de winter.
Als je liever in mijn studio foto’s wilt maken, kan dat natuurlijk ook.
De beste tijd om de reportage te doen, is als je tussen de 32 en 37 weken zwanger bent. Maar uiteraard mag het ook eerder of later. We kunnen samen bespreken wat voor jou het beste is.
Jij bent zwanger, het is jouw buik waar het kindje in groeit, maar het kindje is ook van jullie samen, dus je partner is ook meer dan welkom om mee te komen. En natuurlijk ook eventuele andere kinderen, opa’s en oma’s en vriendinnen/vrienden.