De dag

Een dag vol emotie, spanning en plezier. Ik vind het elke keer weer geweldig en een eer om bij deze dag aanwezig te mogen zijn en vast te mogen leggen.

Tijdens jullie dag regisseer ik niets (behalve een beetje bij de geposeerde reportage), maar ga ik mee in de flow van jullie bruiloft. Ik probeer om zo stil en onzichtbaar mogelijk alle dierbare momenten en emoties vast te leggen. Denk aan die spontane schaterlach, die traan, omhelzing, zoen of knuffel. Uiteindelijk krijgen jullie een prachtige fotoserie, die jullie liefde verteld en een impressie geeft van jullie dag. Een prachtige herinnering!

De kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek, bespreken we jullie wensen ten aanzien van de fotografie van jullie dag. Zo krijg ik een gevoel bij deze dag en jullie verwachtingen. We bekijken ook jullie draaiboek of als jullie deze nog niet hebben, kan ik jullie daar tips en tricks voor geven. Hoe jullie de foto’s graag aangeleverd willen hebben, is ook een onderwerp wat tijdens dit gesprek bespreken. Dat kan zijn alleen op een USB-stick of bijvoorbeeld ook verwerkt in een handgemaakt fotoalbum. Kijk eens HIER voor verpakkingsmogelijkheden van Doos & Zo.
Op basis van jullie wensen, maak ik een offerte op maat.